Wij voeren enkel vers rauw vlees en groente aan onze bullen, dat is natuurlijk en gezond!

Waarom vers rauw vlees voor de hond.

De voorouders van de moderne hond, DE WOLF. Als we naar het spijsverteringssysteem en naar het gebit van de hond kijken komt deze voor maar liefst 99,99 % overeen met die van de wolf. Door de eeuwen heen is de buitenkant zeer veranderd maar de binnenkant van de hond lijkt nog precies op die van de wolf. De wolf is een carnivoor, of wel een vleeseter. De wolf eet niet alleen orgaanvlees en vlees van zijn prooi maar ook zachte botten.

Vers rauw vlees is niet alleen heel gezond voor de hond, maar zelfs zeer moeilijke eters smullen ervan.
Er bestaan veel vooroordelen over rauw vlees. Het is vies om vast te pakken, het stinkt enz. Maar, als we het vlees gaan verhitten, vernietigen we veel voedingsstoffen. Zoals de eiwitten, deze veranderen van structuur en hierdoor zijn ze moeilijker verteerbaar. Er is zelfs bekent dat er honden zijn die allergisch zijn voor verhitte eiwitten en zijn deze eiwitten niet verhit geweest komt er geen allergische reactie.
Ook bestaat er het fabeltje dat honden agressief worden van vlees. Dit is niet meer dan een fabeltje.

Wij voeren produkten van Lotgering.nl

Voor de honden is het een feest! Ze zien er goed uit en voelen zich top!

Vers vlees is een aanrader voor iedereen met een hond met huid of vacht problemen. Ik ken honden die van de DA pretnizon kregen voorgeschreven tegen de jeuk.
Na de overstap op vlees waren de medicijnen overbodig.
Een van onze oppas hondjes had last van kale plekken op de rug, werd al jaren geschoren om verdere problemen te voorkomen. Na de overstap op vers vlees begonnen na een dag of 10 de haren weer te groeien!

Voor meer informatie over het voeren van vers vlees kunt u terecht op www.barfplaats.nl
Voor wat meer info over wat wel en niet te voeren.
Ook staan wij jullie graag te woord bij eventuele vragen!

Be Sociable, Share!