Hallo, Leuk dat U even komt kijken bij RebelBully’s Old English Bulldog!!

 

Wij zijn hobby fokkers van de Old English Bulldog! Onze bullen leven met ons in huis als onze huisdieren.

Gezondheid en welzijn van onze honden en pups staat hier op de hoogste plaats.

 

We wonen aan de rand van het rustige dorpje Swalmen in Limburg.

Volop natuur voor de honden om van te genieten met een riviertje aan de overkant van de straat, waar het in de zomer goed vertoeven is voor de bullen.

 

De Bullen zijn voor ons huisdieren! en zijn dus ook zo opgevoed. Het fokken is een hobby, kennel honden zult u hier niet vinden!!!

Aangezien het onze huisdieren zijn zullen deze dus niet van de hand worden gedaan als deze niet meer geschikt zijn voor de fok!

De baasjes voor onze pups worden zorgvuldig geselecteerd. Na een kop koffie en kennis te hebben gemaakt met ons en onze bullen kunnen we gaan kijken of dit de plek voor u is!

Wij zoeken een baasje voor het leven voor onze pups, het laatste wat wij willen is een RebelBully in het asiel. Vandaar dat onze pups het nest ook met een contract verlaten waar een aantal zaken in beschreven staan.

 

Ons doel is prachtige maar vooral gezonde en fitte bullen met een betrouwbaar karakter op de wereld te zetten, waar wijzelf en onze puppy eigenaren veel en lang plezier van zullen hebben!

 

Uren rennen in het bos is geen probleem. Ook zwemmen gaat ze goed af. De OEB bezit een geweldig karakter. Ze zijn slim, loyaal en hebben onvoorwaardelijke liefde voor hun baas, ook zijn ze heerlijk eigenwijs. Met goede opvoeding kunnen ze met alles en iedereen samen. Bij ons zitten de Bullen gewoon in huis, lekker erbij samen met de katten.

 

Ouderdieren worden getest op erfelijke afwijkingen voor deze worden gebruikt voor de fok.

Onze pups groeien in huis op, tussen onze roedel en zijn dus al flink wat gewent tegen de tijd dat ze het nest verlaten.

Alle pups worden voorzien van een Stamboom, chip, entingen, speeltje met nestgeur en garantie. De deur staat altijd open voor een vrijblijvende kennismaking met ons en de bullen! natuurlijk op eigen risico, eenmaal verkocht aan dit prachtige ras is er geen weg meer terug!

 

Wij wensen contact te houden met al onze puppy bezitters en bieden de mogelijkheid om contact te houden met nestgenoten, ook organiseren wij zo nu en dan een reunie waar we proberen zoveel mogelijk Rebelbully’s bij elkaar te brengen!

 

Kom gezellig langs om kennis te maken met ons en de bullen, de koffie staat klaar!

 

Bij vragen of opmerken staan wij U graag te woord.

Be Sociable, Share!